Բաղադրիչներ
հազարի թերթեր - 4 հատ
պանիր ֆետա - 250գր (ֆետա)
ձիթապտուղ սև - 100գր (առանց կորիզ)
լոլիկ - 2-3 հատ
տաքդեղ կարմիր - 1 հատ
վարունգ - 1-2 հատ
սոխ - 1 հատ
ռեհան - 2 ճյուղ
կիտրոն - 1/2 հատ
ձիթայուղ - 3-4ճ/գդ
պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
աղ - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
Մաքրում, լվանում և կտրատում ենք սոխը կլոր շերտերով:
Ապա կտրատում ենք խորանարդիկներով վարունգը, տաքդեղը, լոլիկը ու ֆետա պանիրը:

Շեֆ Խոհարար