Ամռան տապին` օրգանիզմի զովացման համար, անհրաժեշտ է ըմպել կանաչ թեյ և քիչ օգտագործել ալկոհոլ, խորհուրդ են տալիս մասնագետները Այս մասին մենք իմանում ենք Itar-Tass-ից:
«Կանաչ թեյը հիանալի ըմպելիք է ` տապին ծարավը հագեցնելու համար, քանի թույլ է տալիս իջեցնել մարմնի ջերմաստիճանը», - նշել է մասնագետը:
Իր հերթին մեկ ուրիշ մասնագետ նշել է , որ ալկոհոլը. Որը շատ մարդկանց կողմից օգտագործվում է ծարավը մեղմելու համար, չի համարվում «հրաշալի գործող» միջոց, այլ կարող է միայն վատացնել իրավիճակը:
Մասնագետները խորհուրդ են տալիս ուտել ավելի շատ մրգեր և խմել մեծ քանակությամբ ջուր:
Նրանք նաև խորհուրդ են տալիս ցերեկվա ժամին հնարավորինս քիչ գտնվել դրսում, և չծանրաբեռնվել ֆիզիկական վարժություններով: