Ամռան տապին` օրգանիզմի զովացման համար, անհրաժեշտ է  ըմպել  կանաչ թեյ  և  քիչ օգտագործել ալկոհոլ, խորհուրդ են տալիս մասնագետները  Այս մասին մենք իմանում ենք Itar-Tass-ից:

«Կանաչ թեյը հիանալի ըմպելիք է ` տապին ծարավը  հագեցնելու համար, քանի թույլ է  տալիս  իջեցնել մարմնի ջերմաստիճանը», - նշել է մասնագետը:

Իր հերթին մեկ ուրիշ մասնագետ նշել է , որ ալկոհոլը. Որը շատ մարդկանց կողմից օգտագործվում է ծարավը մեղմելու համար, չի համարվում «հրաշալի գործող» միջոց, այլ կարող է  միայն վատացնել իրավիճակը:

Մասնագետները խորհուրդ են տալիս  ուտել ավելի շատ մրգեր և խմել մեծ քանակությամբ ջուր:

Նրանք նաև խորհուրդ են տալիս ցերեկվա ժամին հնարավորինս քիչ գտնվել դրսում, և չծանրաբեռնվել ֆիզիկական վարժություններով: