Անհրաժեշտ Բաղադրիչներ.
• շոկոլադ կաթնային – 200գր
• կոկոսի քերուկ – 3 բաժակ
• խտացրած կաթ – 1 բանկա
Պատրաստման եղանակը.
1. Կոկոսի քերուկը լավ խառնել խտացրած կաթի հետ:
2. Այնուհետև վերցնել 1 գդալ ստացված խառնուրդից, դնել ափի մեջ և ուղղանկյուն ձև տալ նրան:
3. Ստացված կոնֆետները շարել պերգամենտային թղթով պատված մեծ ափսեի կամ տապակի վրա: Տեղափոխել կոնֆետները տապակով սառցարան 20 րոպեով:
4. Միկրոալիքային վառարանում կամ գոլորշու վրա հալեցնել շոկոլադը:
5. Ընկղմել շոկոլադի մեջ արդեն սառչած կոկոսի կոնֆետները:
6. Շոկոլադապատ կոնֆետները կրկին դնել պերգամենտային թղթով պատված տապակի վրա և տեղափոխել սառցարան 1 ժամով:
Վերջ, Բաունտի կոնֆետը պատրաստ է զարմացնել ձեր հյուրերին: