Յուրաքանչյուր կին խոհանոցում իր գաղտնիքներն ունի։
Որպեսզի լավ տնային տնտեսուհի դառնաք, բավականին շատ ժամանակ կպահանջվի, եւ ընթացքում բազմիցս կսխալվեք։ Սակայն որոշ խոհարարական գաղտնիքների տիրապետելու պարագայում ձեր գործը կհեշտանա։
- Միսը պատրաստելիս դրա վրա լիմոն ճզմեք, միսն ավելի փափուկ կլինի։
- Որպեսզի բրինձը իդեալական սպիտակ լինի, ջրին մեկ թեյի գդալ քացախ ավելացրեք։
- Կոտլետի ֆարշը պատրաստելու վերջում դրա վրա մի փոքր կտրատած սառույց լցրեք։
- Որպեսզի խաշած ձվի դեղնուցը հեշտ կտրվի, դանակը թրջեք սառը ջրով, նոր կտրեք։
- Սունկ պատրաստելիս աղը ամենավերջում լցրեք, որպեսզի սունկը չթոռոմի։
- Որպեսզի վինեգրեդը համեղ լինի, դրա մեջ մեկ ճաշի գդալ կաթ և մեկ թեյի գդալ շաքար ավելացրեք։



 
										
										 
										
										 
										
										 
					






 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
		 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 «Եղել են ինձ ճնշելու փորձեր, բայց ռեկտորը հասկացել է, որ դա վատ հետեւանքներ կունենա ԵՊՀ–ի համար». Արայիկ Հարությունյան
										«Եղել են ինձ ճնշելու փորձեր, բայց ռեկտորը հասկացել է, որ դա վատ հետեւանքներ կունենա ԵՊՀ–ի համար». Արայիկ Հարությունյան				 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
				 
				 
				 
				 
				 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					