Կանադական Վանկուվեր քաղաքում բնակվող հրուշակագործ Քսենիա Պենկինան մասնագիտացել է տորթերի պատրաստման գործում, և նրա վարպետության շնորհիվ դրանք ոչ միայն նրբահամ են ստացվում, այլև արվեստի գործեր են հիշեցնում:
Քսենիան Boredpanda-ին պատմել է, որ իր հեղինակած ամենահայտնի հրուշակեղենի` մուսային տորթի պատրաստման համար երեք օր է պահանջվում, քանի որ ինքը բացառիկ և բարդ մեթոդներ է օգտագործում աշխատանքի ընթացքում:
Աղջկա խոսքով` նա բոլոր տորթերը պատրաստում է բնական բաղադրիչներով` կաթով, բնական կրեմով, մրգերով, հատապտուղներով և բարձրորակ շոկոլադով: Վերջում հրուշակագործը տորթերը պատում է «հայելանման» գլազուրով, որը նույնպես պատրաստված է շոկոլադից:



 
										
										 
										
										 
										
										 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
											






 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
		 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 «Եղել են ինձ ճնշելու փորձեր, բայց ռեկտորը հասկացել է, որ դա վատ հետեւանքներ կունենա ԵՊՀ–ի համար». Արայիկ Հարությունյան
										«Եղել են ինձ ճնշելու փորձեր, բայց ռեկտորը հասկացել է, որ դա վատ հետեւանքներ կունենա ԵՊՀ–ի համար». Արայիկ Հարությունյան				 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
				 
				 
				 
				 
				 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					