Fithacker.ru-ն գրում է, որ սխտորն օգտագործվում է՝ որպես պրոֆիլակտիկ միջոց մի շարք հիվանդությունների դեպքում։ Այն օգտագործվում է արյան բարձր ճնշման, խոլեստերինի բարձր մակարդակի, սրտի կաթվածի և աթերոսկլերոզի դեպքում։ Զարմանալի է, բայց չինացիները սխտորը դնում են բերանում և թողնում շուրջ 30 րոպե։

Սխտորի սննդարար բաղադրիչներն օրգանիզմ են մտնում թքի միջոցով և մաքրում արյունատար անոթները։ 30 րոպե անց հարկավոր է բերանից հանել սխտորը։ Հարկավոր է նաև լվանալ ատամները։ Այս միջոցը դրականորեն է ազդում առողջության վրա։

Մաքրում է օրգանիզմը։

Լավացնում է երիկամների վիճակը։

Մաքրում է մաշկը։

Ամրացնում է իմունիտետը։

Օգնում է բրոնխիտի դեպքում։

Վերահսկում է ախորժակը։

Օգտակար է քրոնիկ հազի դեպքում։

Նըութի աղբյուրը` 168.am